Humus - opskrift

Til - personer

Ingredienser
- 3 dl. kikærter (250 g.)
- 2 fed hvidløg
- ½ dl. olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- ½ tsk. stødt spidskommen
- salt og peber



Sådan gør du
- Læg kikærterne i en skål med vand. Sættes overdækket i køleskabet i ca. 10 timer, (hvis man er tidspresset eller doven, kan kikærterne købes maste og kogte på dåse)
- Skyl derefter kikærterne med koldt vand i en si.
- Kog derefter kikærterne i en gryde med vand i en time.
- Efter kikærterne er afkølet, blendes de med de øvrige ingredienser.
- Smag bagefter til med salt og peber.

Tip: er humusen for fast kan du evt. tilsætte lidt mere citronsaft.


Forslag til


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier