Spaghetti med kødsovs - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. paprika
- 1 spsk. basilikum
- 1 terning oksekødsbouillon
- 1 ds. flåede tomater
- pasta (efter eget ønske)
- 2 tsk. salt

Til servering:
- parmasanost
- ketchup


Sådan gør du
- Hak løget og pres hvidløget. Steg dem i olie i en gryde.
- Tilsæt det hakkede oksekød.
- Kog spaghettien efter anvisning på pakken med de 2 tsk. salt.
- Når kødet er ved at være gennemstegt skal dåsetomaterne i.
- Tilsæt derefter bouillon og krydderier.
- Lad kødsovsen koge ved svag varme ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
- Serveres med parmasanost og ketchup.


Forslag til


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier