Ingredienser
- 250 g. marcipan
- 150 g. sukker
- ½ dl. vand
- 75 g. æggehvider
- 125 g. mørk chokolade
Sådan gør du
- Skær marcipanrullen i 15 skiver.
- Læg marcipanbundende på bagepapir, og bag dem i ca. 7 min. ved 180 c.
- Sukker og vand koges i en gryde. Væsken skal være skummende i ca. 2 min. Blandingen er klar, når den er gylden i kanten.
- Pisk æggehviderne - tilsæt sukkerblandingen løbende.
- Den samlede blanding piskes helt stiv (så man kan vende bunden i vejret på skålen - ca. 15 min. med en elpisker på højeste niveau).
- Sprøjt guffet på marcipanbundende med en plasticpose.
- Flødebollerne bages i 5 min. ved 180 c., så de får en fast overflade.
- Efter afkøling pensles flødebollerne med smeltet mørk chokolade.
Tip: kan pyntes med kokos.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-