Ingredienser
- 6 æg
- 200 g. sukker
- 140 g. mel
- 4 tsk. vaniljesukker
Sådan gør du
- Pisk æg og sukker.
- Pisk indtil blandingen er hvid (det tager et godt stykke tid).
- Bland stille og roligt mel og vaniljesukker i blandingen med en metalske. Du må ikke røre luften ud.
- Tegn en cirkel på bagsiden af bagepapiret, og smør blandingen ud på forsiden af papiret i cirklens form (ca. ½ - 1 cm. tykt). Alternativt kan du benytte dig af en smurt springform. Det er dog lidt lettere at få lagkagebunden fin med bagepapirsmetoden.
- Sæt bundende i ovnen til de er lysebrune v. 200 c. (eller 175 c. varmluft).
Tip: Vil du lave chokoladebunde, kan 40 g. af melet erstattes med 40 g. kakaopulver.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-