Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRejer i citron & sennep - opskrift - Madkogebogen
Rejer i citron og sennep opskrift
Rejer i citron og sennep opskrift
Rejer i citron og sennep opskrift
Rejer i citron og sennep opskrift

Rejer i citron & sennep - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 kg kæmperejer
- 3 spsk. olivenolie
- ½ dl. hvidvin
- Sennep (sød eller stærk, afhængigt af hvad du foretrækker)
- Citron
- Salt og peber
- Frisk dild


Sådan gør du
- Kog rejerne (helst friske, men frosne kan bruges) i letsaltet vand i cirka 3 minutter (lidt længere hvis de er halvfrosne). Hæld vand fra og lad herefter rejerne ligge i koldt vand til de er kølet af.
- Pil rejerne, men lad halen forblive på.
- Tag en pande, tilsæt 3 spsk. olivenolie og varm olien op. Vend herefter hurtigt rejerne i olien på panden. Tilsæt umiddelbart efter ½ dl. hvidvin og 1 spsk. sennep, og rør forsigtigt.
- Tilsæt saft fra ½ citron, salt og peber.
- Lad retten koge i 5 minutter.
- Servér i en dyb tallerken eller skål med lidt f væsken fra panden i bunden, og pynt med frisk dild og citron.

Tip: Kan serveres med brød eller hvide ris.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier