Ingredienser
- 500 g. hakket lammekød (okse kan bruges)
- Løg
- Hvidløg
- 1 bundt bladpersille
- 1 æg
- Hvedemel
- Tomatpure
- Spidskommen
- Kanal
- Tørret chilipulver
- Salt og peber
- Olivenolie
- Persille
- Til tomatsovs
- 1 dåse hakkede tomater
- 2 dl. rødvin
- Sukker
- Kanel
Sådan gør du
- For opskrift på de græske kødboller se her.
- Hak 1 løg
- Hæld 3 spsk. olivenolie på en pande og steg løgene i et par minutter.
- Tilsæt 1 dåse hakkede tomater, 2 dl. rødvin (eller vand), 2 tsk. sukker, ¼ tsk. kanel, salt og peber og lad det hele småkoge i 10-15 minutter.
- Server i et fad og drys eventuelt med lidt fint hakket persille.
Top: Server med ris eller pasta som tilbehør.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-