Ingredienser
- grøn salat (gerne forskellige typer)
- 1 ds. tun i olie
- 1 grøn peberfrugt
- 3-4 tomater
- 150 g. grønne bønner (kan erstattes af kogte kartofler)
- 3-4 stilke bladselleri
- 1 salatløg
- 2 kogte æg
- 8 sorte oliven
- 4 spsk. hakket persille
- dild til pynt
Dressing:
- 3 spsk. olie
- 2 spsk. vineddike
- 2 fed hvidløg
- salt og peber
Sådan gør du
- Fordel de skyllede salatblade i en skål.
- Skær de forskellige grønsager og æg ud.
- Anret de forskellige ingredienser i skålen - tun lægges i midten med æggebåde omkring.
- Drys med persille dild og oliven.
- Pisk marinaden sammen og hæld den over.
Tip: Kan serveres med flute.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-