Ingredienser
- 800 g. krabbeklør
- 4 kokosnødder
- 1 bdt. frisk timian
- 2 fed hvidløg
- 1 rød chili
- 1 bdt. ruccolasalat
- 250 g. chalotteløg
- 4 dl. rødvin
- 1 dl. sukker
Sådan gør du
- Kog chalotteløgene i rødvin med sukker i ca. 20 min. Når løgene er møre tages de op.
- Kog rødvinen indtil den karamelliserer, og vend de kogte løg i.
- Skyl krabbekløerne, og grill dem (evt. i en forvarmet ovn) i ca. 10 min.
- Flæk kokosnødderne, tag kødet ud og skær det i mindre stykker.
- Skyl ruccolasalaten, og bland den med hakket timian, småhakket hvidløg og hakket chili.
- De varme krabbekløer bankes let med en hammer så skallen flækkes, og anret dem på salaten.
- De lune løg lægges omkring, og retten serveres straks.
Tip: server evt. retten i en af de halverede kokosnødder.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-