Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTunmousse - opskrift - Madkogebogen
Tunmousse opskrift
Tunmousse opskrift
Tunmousse opskrift
Tunmousse opskrift

Tunmousse - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 2 ds. tun
- 5 plader husblas
- 3 dl. creme fraiche
- ½ revet løg
- 100 g. mayonnaise
- 1 tsk. citronsaft
- ¼ tsk. cayennepeber
- 1 ½ tsk. groft salt

Forslag til tilbehør/pynt: salat, frisk persille, citron, rejer, tomat eller flutes.

Sådan gør du
- Sørg for at størstedelen af væsken fra dåsetunen er væk (lægges fx i en si i køkkenvasken).
- Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel.
- Tilsæt mayonnaise + citronsaft + løg + salt + cayennepeber og creme fraiche.
- Smelt den udblødte husblas (se vejl. på pakken) og rør den i blandingen.
- Hæld moussen i den ønskede form, og læg den i køleskabet ca. 5 timer.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier