Ingredienser
- 2 ds. tun
- 5 plader husblas
- 3 dl. creme fraiche
- ½ revet løg
- 100 g. mayonnaise
- 1 tsk. citronsaft
- ¼ tsk. cayennepeber
- 1 ½ tsk. groft salt
Forslag til tilbehør/pynt: salat, frisk persille, citron, rejer, tomat eller flutes.
Sådan gør du
- Sørg for at størstedelen af væsken fra dåsetunen er væk (lægges fx i en si i køkkenvasken).
- Kom tunen i en skål og findel den med en gaffel.
- Tilsæt mayonnaise + citronsaft + løg + salt + cayennepeber og creme fraiche.
- Smelt den udblødte husblas (se vejl. på pakken) og rør den i blandingen.
- Hæld moussen i den ønskede form, og læg den i køleskabet ca. 5 timer.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-