Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonBechamelsauce - opskrift - Madkogebogen
Bechamelsauce opskrift
Bechamelsauce opskrift
Bechamelsauce opskrift
Bechamelsauce opskrift

Bechamelsauce - opskrift

Til - personer

Ingredienser

- 1 spsk. smør
- 2 ½ spsk. mel
- 4 dl. sødmælk
- ca. 150 g. revet ost (gerne mellemlagret)



Sådan gør du

- Put smørret i en gryde.
- Når smørret er smeltet, tilsættes melet mens du pisker med et piskeris.
- Når smørret har suget alt melet, og det er blevet en fast ”melklump”, tilsættes mælken under omrøring.
- Lad saucen småkoge til den har den rette konsistens.
- Tilsæt derefter ost.
- Når osten er smeltet smages til med salt og peber - evt. lidt mere muskatnød.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier