Ingredienser
- 1 spsk. smør
- 2 ½ spsk. mel
- 4 dl. sødmælk
- ca. 150 g. revet ost (gerne mellemlagret)
Sådan gør du
- Put smørret i en gryde.
- Når smørret er smeltet, tilsættes melet mens du pisker med et piskeris.
- Når smørret har suget alt melet, og det er blevet en fast ”melklump”, tilsættes mælken under omrøring.
- Lad saucen småkoge til den har den rette konsistens.
- Tilsæt derefter ost.
- Når osten er smeltet smages til med salt og peber - evt. lidt mere muskatnød.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-