Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonRøræg (scrambled eggs) - opskrift - Madkogebogen
Røræg (scrambled eggs) opskrift
Røræg (scrambled eggs) opskrift
Røræg (scrambled eggs) opskrift
Røræg (scrambled eggs) opskrift

Røræg (scrambled eggs) - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 5-6 æg
- Bacon eller pølser
- Salt og peber
- Evt. oregano eller dild

Sådan gør du
- Slå æg ud i en skål, tilsæt salt og peber og rør det godt sammen
- Find en pande og steg bacon til det er sprødt eller pølser til de er lidt brankede. Fjern derefter bacon/pølser fra panden
- Hæld æggemassen over i panden og brug en palet til at røre i ægget under middel varme, indtil de smuldrer i mindre stykker
- Servér.

Tip: Drys eventuelt lidt oregano eller dild over ved servering.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier