Ingredienser
- 500 g. pasta
- 2 rødløg
- 100 g. soltørrede tomater i olie
- 100 g. gorgonzola
- 1 spsk. olivenolie
- 150 g. parmaskinke
- ¼ frisk chili
- 1 ½ dl. hønsebouillon
- 1 dl. piskefløde
- frisk persille
Sådan gør du
- Skær rødløgene i skiver, og de soltørrede tomater og gorgonzolaen i stykker.
- Svits løgene på en pande med olivenolien.
- Tilsæt parmaskinke, soltørrede tomater og chili. Lad det stege et par minutter.
- Tilsæt bouillonen og lad det koge op. Tilsæt derefter fløden.
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken, og hæld vandet fra.
- Hæld fyldet over og rør gorgonzola og hakket persille i.
Tip: Server evt. med ruccolasalat vendt i olivenolie og citronsaft.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-