Ingredienser
Pandekager
- 60 g. hvedemel
- ¼ tsk. salt
- ¼ tsk. bagepulver
- 1 ½ dl. mælk
- 1 æg
- 30 g. margarine til stegning
- 2 spsk. revet parmasanost
Fyld
- 1 pk. bacon
- 1 løg
- 300 g. hakket oksekød
- 1 dl. tomatketchup
- salt og peber
- Parmasanost til pynt
Sådan gør du
- Bland ingredienserne til pandekagerne sammen, og steg dem på panden med margarinen.
- Svits bacon og løg i en gryde. Tilsæt derefter oksekød, ketchup og salt og peber.
- Put fyld på hver af pandekagerne og luk dem.
- Læg pandekagerne i et ildfast fad og drys parmasan over.
- Bag dem i ovnen ved 200 c. i ca. 15 min.
Tip: Server evt. med ruccolasalat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-