Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 1 mornay sauce
- 1 ds. cocktailpølser
- 1 ds. tomatpure
- 3 fed hakkede hvidløg
- 1 hakket løg
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- 1 tsk. paprika
- 1 pakke frisk pasta
Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i en gryde.
- Tilsæt kødet og brun det godt.
- Kom paprika, sat og peber i og slut af med mornay sauce, cocktailpølser og tomatpure.
- Lad retten simre i 10 min. mens pastaen koges efter anvisningen på pakken.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-