Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOksekødsguf - opskrift - Madkogebogen
Oksekødsguf
Oksekødsguf
Oksekødsguf
Oksekødsguf

Oksekødsguf - opskrift

Til 3 personer

Ingredienser
- 500 g. oksekød
- 1 mornay sauce
- 1 ds. cocktailpølser
- 1 ds. tomatpure
- 3 fed hakkede hvidløg
- 1 hakket løg
- salt og peber
- fedtstof til stegning
- 1 tsk. paprika
- 1 pakke frisk pasta

Sådan gør du
- Svits løg og hvidløg i en gryde.
- Tilsæt kødet og brun det godt.
- Kom paprika, sat og peber i og slut af med mornay sauce, cocktailpølser og tomatpure.
- Lad retten simre i 10 min. mens pastaen koges efter anvisningen på pakken.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier