Ingredienser
- 1 pk. frisk pasta (gerne grøn)
- 2 spsk. olie
- 1 tsk. karry
- 1 løg
- 2 gulerødder
- 1 lille broccoli
- 1 rød peberfrugt
- 125 g. champion
- 2 fed hvidløg
- 1 håndfuld frisk basilikum (kan erstattes med 1 tsk. tørret basilikum)
- 2 ½ dl. fløde
- 1 pk. skinke i tern
- salt og peber
Sådan gør du
- Løgene skæres ud, og svitses i olien sammen med karry.
- Gulerødderne skrælles og skæres ud, og tilsættes sammen med de rensede og halverede championer og broccoli buketter.
- Peberfrugten snittes i stave, og tilsættes sammen med knust hvidløg, basilikum, fløde og salt og peber.
- Lad det småkoge i ca. 5 minutter, og tilsæt skinken.
- Varm retten igennem og smag til, imens koges pastaen efter anvisningen på pakken.
- Pastaen kan blandes i sovsen, eller de kan serveres hver for sig.
Tip: Pynt med blade af frisk basilikum
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-