Ingredienser
- 4 hele kyllingelår
- ½ tsk. paprikapulver
- 1 tsk. salt
- 75 g. skoldede og hakkede mandler.
- 1 æg
Sådan gør du
- Gnid salt og paprika ind i kyllingelårene, og lad dem trække en ½ time et køligt sted.
- Vend kyllingelårene i det sammenpiskede æg og derefter i mandlerne. Pres mandlerne ind i skindet så de bliver sidende.
- Læg lårene i et ildfast fad, og lad dem stege ved 220 c. i ca. 40-45 min.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-