Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonMandelkylling - opskrift - Madkogebogen
Mandelkylling
Mandelkylling
Mandelkylling
Mandelkylling

Mandelkylling - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 4 hele kyllingelår
- ½ tsk. paprikapulver
- 1 tsk. salt
- 75 g. skoldede og hakkede mandler.
- 1 æg

Sådan gør du
- Gnid salt og paprika ind i kyllingelårene, og lad dem trække en ½ time et køligt sted.
- Vend kyllingelårene i det sammenpiskede æg og derefter i mandlerne. Pres mandlerne ind i skindet så de bliver sidende.
- Læg lårene i et ildfast fad, og lad dem stege ved 220 c. i ca. 40-45 min.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier