Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKartoffelkage (røsti) - opskrift - Madkogebogen
Kartoffelkage (røsti)
Kartoffelkage (røsti)
Kartoffelkage (røsti)
Kartoffelkage (røsti)

Kartoffelkage (røsti) - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- ¾ kg. kartofler
- 1 hakket løg
- 75 g. smør
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af råkostjernet.
- Pres dem tørre med noget køkkenrulle, og bland dem med det hakkede løg.
- Smelt smørret på en pande, og held kartoffelblandingen over i et ca. 2 cm tykt lag.
- Pres det godt sammen på panden.
- Tilsæt salt og peber, og lad det stege i 15 min. ved svag varme.
- Vend kartoffelkagen og steg den på den anden side i yderligere 15 min. Den skal være blød indeni, men sprød udenpå.

Tip: i stedet for at lave en stor kartoffelkage kan der også laves mange små.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier