Ingredienser
- ¾ kg. kartofler
- 1 hakket løg
- 75 g. smør
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skræl kartoflerne og riv dem på den grove side af råkostjernet.
- Pres dem tørre med noget køkkenrulle, og bland dem med det hakkede løg.
- Smelt smørret på en pande, og held kartoffelblandingen over i et ca. 2 cm tykt lag.
- Pres det godt sammen på panden.
- Tilsæt salt og peber, og lad det stege i 15 min. ved svag varme.
- Vend kartoffelkagen og steg den på den anden side i yderligere 15 min. Den skal være blød indeni, men sprød udenpå.
Tip: i stedet for at lave en stor kartoffelkage kan der også laves mange små.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-