Ingredienser
- 300 g. farfalle-pasta (sommerfugle)
- 2-3 skiver røget laks
- 2 asparges
- 2 spsk. olie (helst olivenolie)
- 2 spsk. vineddike
- Salatblade (f.eks. ruccula, men ikke iceberg)
- Dild
Sådan gør du
- Kog asparges i vand - ikke for længe.
- Kog pastaen efter anvisninger på pakken, og hæld vandet helt fra.
- Hæld pastaen i en skål og ibland olie og vineddike
- Fordel pastaen ud på tallerkener og pynt med asparges, blandet salat og frisk dild.
- Tilsæt røget laks og servér som forret.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-