Ingredienser
- 1 løg
- 500 g. oksekød ca. 16% fedt
- 2 spsk. olie
- 2 oksekøds el. grøntsagsbouillonterninger
- 1 spsk. paprika
- 4 spsk. maizena jævning
- 4 dl vand
- kulør
- salt og peber
Sådan gør du
- Pil og hak løget.
- Brun løget med olien i en gryde.
- Tilsæt det hakkede oksekød.
- Når oksekødet har fået farve, tilsættes vand, bouillon, paprika, salt og peber.
- Lad retten koge under låg ved svag varme i 15 min.
- Rør maizena i kødblandingen.
- Lad retten koge igennem yderligere 5 min. Tilsæt evt. mere jævning hvis du vil have den tykkere.
- Tilsæt kulør og salt og peber.
Tip: Serveres med kartoffelmos eller kartofler og evt. en lille let salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-