Ingredienser
- 2 andebryst a 300 g.
- 1 lille løg
- 2 forårsløg
- 2 gulerødder
- 150 g. ananas fra dåse
- 2 spsk. friskrevet ingefær
- 2 spsk. olie
- 1 ½ spsk. risvinseddike
- 1 tsk. sukker
- 2 dl. saft fra ananassen
- 1 ½ tsk. maizena
- salt og peber
Tilbehør
- Kogte kartofler eller ris
Sådan gør du
- Kog de 2 andebryst i ca. 25 min. i letsaltet vand.
- Pil skindet af.
- Skær kødet i tynde skriver.
- Skær løget i tynde både.
- Snit forårsløgene.
- Skræl og skær gulerødderne i fine stave.
- Skær ananassen i tern.
- Svits ingefær, forårsløg og gulerod i en dyb stegepande.
- Tilsæt kødet, og steg det et par minutter.
- Tilsæt ananas, risvinseddike, sukker og ananassaft.
- Kog det op et par minutter.
- Tilsæt maizena.
- Kog retten kort igennem, og smag til med salt og peber.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-