Ingredienser
- ca. 600 g. roastbeef
- 2 spsk. pinjekerner
- 1 dl. grofthøvlet parmesan
- 1 håndfuld basilikumsblade
Pesto
- 2 fed hvidløg
- 50 g. pinjekerner
- ca. 25 store friske basilikumsblade
- 75 g. friskrevet parmesanost
- 1 ½ dl. jomfruolivenolie
- salt og peber
Sådan gør du
Pesto
- Pil hvidløgene, og blend dem med pinjekerner og basilikum.
- Rør olien i lidt af gangen til du synes at pestoen har den rigtige konsistens.
- Smag til med salt og peber.
- Forvarm ovn til 210 grader.
- Brun roastbeef på alle sider på panden og krydr med salt og peber
- Sæt roastbeef i ovn i 25 minutter (længere hvis den er større end 600 gram)
- Tag roastbeef ud og pak den ind i sølvpapir. Lad den trække i 15 minutter.
- Skær kødet i tynde skiver når den har trukket.
- Rist pinjekernerne gyldne på en tør stegepande med lidt salt.
- Dryp pestoen over kødet og afslut med pinjekerner, ost og basilikum.
- Servér.
Tip: Serveres med et lækkert brød eller salat til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-