Ingredienser
- 8 stk. kaffir-limeblade
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. panang karrypasta
- 6 dl. kokosmælk
- 400 g. oksekød i strimler
- 1 ½ dl. vand
- 2 tsk. sukker
- 2 tsk. fiskesovs
- 1 lille rød chili
Tilbehør
- ris
Sådan gør du
- Skær kaffir-limebladene i tynde strimler.
- Varm olien op i en gryde. Tilsæt karrypasta og svits i 2 min.
- Tilsæt 1 dl. af kokosmælken og rør grundigt.
- Tilsæt oksekødet.
- Når kødet er godt brunet tilsættes resten af kokosmælken, vand, kaffir limeblade, sukker og fiskesovs.
- Bring retten i kog og lad den simre 20-30 min.
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær chilien i tynde strimler, og tilsæt dem umiddelbart inden servering.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-