Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonOksekød i panang karry - opskrift - Madkogebogen
Oksekød i Panang karry
Oksekød i Panang karry
Oksekød i Panang karry
Oksekød i Panang karry

Oksekød i panang karry - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 8 stk. kaffir-limeblade
- 1 spsk. olie
- 2 spsk. panang karrypasta
- 6 dl. kokosmælk
- 400 g. oksekød i strimler
- 1 ½ dl. vand
- 2 tsk. sukker
- 2 tsk. fiskesovs
- 1 lille rød chili

Tilbehør
- ris

Sådan gør du
- Skær kaffir-limebladene i tynde strimler.
- Varm olien op i en gryde. Tilsæt karrypasta og svits i 2 min.
- Tilsæt 1 dl. af kokosmælken og rør grundigt.
- Tilsæt oksekødet.
- Når kødet er godt brunet tilsættes resten af kokosmælken, vand, kaffir limeblade, sukker og fiskesovs.
- Bring retten i kog og lad den simre 20-30 min.
- Kog risene efter anvisningen på pakken.
- Skær chilien i tynde strimler, og tilsæt dem umiddelbart inden servering.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier