Ingredienser
- 4 små eller 2 store squash
- 500 g. hakket oksekød
- 1 løg
- 2 fed hvidløg
- 1 spsk. olie
- 2 tsk. paprika
- 1 spsk. basilikum
- 1 terning oksekødsbouillon
- 2 tsk. salt
- 1 ds. flåede tomater
Til servering
- parmasanost
Sådan gør du
- Hak løget og pres hvidløget. Steg dem i olie i en gryde.
- Tilsæt det hakkede oksekød.
- Når kødet er ved at være gennemstegt skal dåsetomaterne i.
- Tilsæt derefter bouillon og krydderier.
- Lad kødsovsen koge ved svag varme ca. 10 min. Smag til med salt og peber.
- Skyl squash, og riv dem derefter på den grove side af råkostjernet.
- Tag lidt revet squash ud på en tallerken, Hæld kødsovs over og drys med parmasan.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-