Ingredienser
- 1 honningmelon eller netmelon
- 8-10 tynde parmaskinke-skiver
- Frisk hvid peber
En helt fantastisk sommerret, der kan spises som både tilbehør eller som forret.
Sådan gør du
- Del melonen i to og skrab kernerne ud med en ske.
- Del melonen i 8-10 både og fjern skallen (skær ikke for tæt på skallen, da melonen så bliver hård).
- Rul parmaskinken omkring melonstykkerne med det samme.
- Krydr let med friskkværnet hvid peber.
- Server med det samme, da det giver bedst smag og konsistens.
Tip: Anden skinke kan også anvendes; eksempelvis serranoskinke. Papaya kan også anvendes i stedet for melon.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-