Ingredienser
- 1 blomkål skåret i små buketter
- 50 g. smør
- 100 g. champignoner, skåret i skiver
- Salt og peber
Topping
- 120 g. rasp
- 2 spsk. revet parmesan
- 1 tsk. tørret oregano
- 1 tsk. tørret persille
- 25 g. smør
Sådan gør du
- Sæt en gryde med letsaltet vand i kog.
- Tilsæt blomkålsbuketterne og lad dem koge i 3 min.
- Hæld de færdigkogte blomkålsbuketter i en si, og lad dem afdryppe.
- Læg blomkålsbuketterne i et ovnfast fad.
- Forvarm ovnen på 230 c.
- Smelt smørret i en lille gryde ved medium varme.
- Tilsæt champignonerne, og lad dem stege under forsigtig omrøring i 3 min.
- Tag gryden af varmen, og læg champignonerne over blomkålen i det ovnfaste fad med en ske.
- I en skål blandes parmesan, rasp og krydderurter.
- Drys blandingen over champignonerne og blomkålen.
- Skær smørret i små firkanter og drys dem over.
- Bages i den forvarmede ovn i ca. 15 min. (til den er gyldebrun).
- Serveres direkte fra fadet.
Tip: Du kan alternativt, når risene har kogt i mælken 10-15 min., pakke gryden ind i et håndklæde og lægge den ind i soveværelset under dynen. Efter 2 timer skulle grøden gerne være færdig. Varm grøden igennem på komfuret inden servering.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-