Ingredienser
- 1 hel kylling
- 2 citroner
- Frisk rosmarin
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær citronen i tyndeskiver og sørg for at kernerne er væk.
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Rens kyllingen og gnid den med salt og peber både uden på og inden i. Fyld den herefter med 2 fed hvidløg, citronskiver (gem et par stykker) og cirka en håndfuld rosmarin.
- Pensl med olivenolie.
- Læg kyllingen i et fad og giv den 15 minutter ved 200 grader. Skru herefter ned på 180 grader og giv den yderligere 40-50 minutter, afhængigt af størrelsen.
- Servér ved at lægge et par citronskiver og lidt rosmarin oven på.
Tip: Kan serveres med en lækker salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-