Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCitronkylling - opskrift - Madkogebogen
Citronkylling
Citronkylling
Citronkylling
Citronkylling

Citronkylling - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 hel kylling
- 2 citroner
- Frisk rosmarin
- 2 fed hvidløg
- Olivenolie
- Salt og peber

Sådan gør du
- Skær citronen i tyndeskiver og sørg for at kernerne er væk.
- Forvarm ovnen til 200 grader
- Rens kyllingen og gnid den med salt og peber både uden på og inden i. Fyld den herefter med 2 fed hvidløg, citronskiver (gem et par stykker) og cirka en håndfuld rosmarin.
- Pensl med olivenolie.
- Læg kyllingen i et fad og giv den 15 minutter ved 200 grader. Skru herefter ned på 180 grader og giv den yderligere 40-50 minutter, afhængigt af størrelsen.
- Servér ved at lægge et par citronskiver og lidt rosmarin oven på.

Tip: Kan serveres med en lækker salat.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier