Kylling med soltørrede tomater
Kylling med soltørrede tomaterKylling med soltørrede tomaterKylling med soltørrede tomater

Kylling med soltørrede tomater - opskrift

Til 2-3 personer

Ingredienser
- 2 kyllingebryst
- Oliveolie
- 1 dl hvidvin
- 2 fed hvidløg
- ½ dl soltørrede tomater
- ¾ dl. fløde
- Frisk basilikum
- Salt og peber

Sådan gør du
- Start med at pil hvidløg og skær det i tynde skiver. Finhak også frisk basilikum ud, så der er cirka 3 spsk.
- Varm 1 spsk. olie i en stor pande og steg 2 kyllingebryst heri, 3-4 minutter per side. Tilsæt salt, peber og tynde skiver hvidløg.
- Tilsæt nu 1 dl. hvidvin, ¾ dl. fløde og de soltørrede tomater. Lad det hele simre und låg til kyllingen er færdig.
- Tag kødet ud af panden og skær det i skiver.
- Hæld den finthakkede basilikum i saucen og lad den simre indtil den bliver lidt tykkere. Tilsæt salt og peber.
- Server kyllingen ved at hælde saucen over.


Denne opskrift er læst 16023 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier