Ingredienser
- 2 kyllingebryst
- Oliveolie
- 1 dl hvidvin
- 2 fed hvidløg
- ½ dl soltørrede tomater
- ¾ dl. fløde
- Frisk basilikum
- Salt og peber
Sådan gør du
- Start med at pil hvidløg og skær det i tynde skiver. Finhak også frisk basilikum ud, så der er cirka 3 spsk.
- Varm 1 spsk. olie i en stor pande og steg 2 kyllingebryst heri, 3-4 minutter per side. Tilsæt salt, peber og tynde skiver hvidløg.
- Tilsæt nu 1 dl. hvidvin, ¾ dl. fløde og de soltørrede tomater. Lad det hele simre und låg til kyllingen er færdig.
- Tag kødet ud af panden og skær det i skiver.
- Hæld den finthakkede basilikum i saucen og lad den simre indtil den bliver lidt tykkere. Tilsæt salt og peber.
- Server kyllingen ved at hælde saucen over.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-