Svinemørbrad med valnødder
Svinemørbrad med valnødderSvinemørbrad med valnødderSvinemørbrad med valnødder

Svinemørbrad med valnødder - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500-700 g. Svinemørbrad
- 10-15 valnødder
- 1 bundt frisk persille
- Hvidløg
- Smør
- Salt og peber
- Kødsnor (evt. tandstikker)
- Champignon
- 1-2 dl. fløde

Sådan gør du
- Rens svinemørbraden og snit den på langs, så fyldet kan komme i. Undgå at skære helt igennem.
- Forvarm ovnen til 180 grader.
- Bland 75 g. smør, hakkede valnødder, 2-3 fed pressede hvidløg og et bundt hakket persille. Smør blandingen ind i svinemørbraden, krydr med salt og peber, og luk den med kødsnor eller tandstikker
- Brun hurtigt svinemørbrad på pande. Kun få minutter
- Læg svinemørbraden i et fad, smurt med smør. Læg halve champignon omkring. Beregn omkring 25-30 minutter i ovnen, afhængig af størrelsen på mørbraden.
- Når mørbraden er færdig, tag den ud og lad den trække på et skærebræt. Brug væden fra fadet til at lave en sovs sammen med 1-2 dl. fløde og lidt salt og peber.
- Server udskåret i skiver.

Tip: Kan serveres med kartofler, frisk pasta eller asparges med smørpersielle.


Denne opskrift er læst 21951 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier