Ingredienser
- 1½-2kg kalkunfillet
- Smør
- Frisk Estragon
- 1 Appelsin
- 1 Granatæble
- Salt og peber
- Kødsnor
Sådan gør du
- Start med at binde kalkunen ind i kødsnor, med mellemrum på cirka 1-2 centimeter.
- Gnid salt og peber ind i kalkunen og lad den stå lidt, mens du opvarmer en pande med lidt smør i.
- Brun kalkunen hurtigt på alle sider. Forvarm ovnen til 125 grader.
- Find et ildfast fad og læg kalkunen heri med estragonkviste oven på.
- Sæt kalkunen ind i ovnen. Den skal være inde i cirka 1-1½ time afhængigt af størrelsen. Lad den herefter trække i 15 minutter ude af ovnen.
- Skær herefter kalkunen i skiver.
- Servér sammen med appelsin, granatæblekerner og estragon.
Tip: Kan serveres med en frisk salat eller kartofler
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-