Butternut squash suppe
Butternut squash suppeButternut squash suppeButternut squash suppe

Butternut squash suppe - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 1 spsk. olivenolie
- 1 spsk. saltet smør
- 1 hakket løg
- 5 gulerødder (skrællet og skåret i terninger)
- 1 lille butternut squash (skrællet, befriet for kerner og skåret i terninger)
- 1 æble (skrællet, befriet for kerner og skåret i terninger)
- 1 pære (skrællet, befriet for kerner og skåret i terninger)
- 6 dl. vand
- 2 terninger hønsekødsbouillon (kan erstattes med grønsagsbouillon)
- 1 tsk. stødt muskatnød
- 2 tsk. cayennepeber
- 2 tsk. kanel
- salt og peber
- 1 dl. fløde


Sådan gør du
- Varm olien op i en stor gryde, og smelt smørret heri ved medium varme.
- Tilsæt det hakkede løg, og lad det svitse i smørret.
- Tilsæt gulerødder, butternut squash, æble og pære, og rør godt.
- Tilsæt vand, bouillonterninger og krydderier.
- Kog suppen op, og lad den derefter småkoge til grønsagerne og æblet er møre.
- Blend suppen til den er helt ensartet og uden klumper.
- Hæld suppen tilbage i gryden, og tilføj fløden under opvarmning (den må dog ikke koge).
- Smag suppen til. Tilføj mere af de enkelte krydderier efter egen smag.
- Serveres varm. Drys evt. lidt kanel eller muskatnød over.

Tip: Velegnet til nedfrysning, så lav gerne en kæmpe portion, så er der let aftensmad til en anden gang.


Denne opskrift er læst 8369 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier