Ingredienser
- 250 g. pølse uden skind (f.eks. kyllingepølse)
- 250 g. lasagneplader
- 2 dåser hakkede tomater
- 120 g. ricottaost
- Frisk basilikum
- 75. g. parmesan
- 2 forårsløg
- 2 fed. hvidløg
- Olivenolie
Sådan gør du
- Tag en pande med lidt olie. Finhak pølserne og rist på panden i 5 minutter.
- Hak løg og hvidløg og rist i en gryde med lidt olie. Tilsæt de hakkede tomater samt salt og peber. Kog til blandingen er lidt tykkere.
- Hak basilikumblade groft og tilsæt i gryden. Tilsæt også ricottaosten og revet parmesan samt pølserne.
- Kog lasagnepladerne (efter anvisning på pakken). Skær dem i halve kvadratiske stykker, og læg dem på e køkkenbordet.
- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Fordel blandingen fra gryden ud på lasagnepladerne og rul dem.
- Find et ildfast fad og smør det. Læg herefter rullerne i og stil dem i den forvarmede ovn i 20-25 minutter.
- Servér.
Tip: Godt med brød til.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-