Svensk pølseret
Svensk pølseretSvensk pølseretSvensk pølseret

Svensk pølseret - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 10 pølser
- 3 dl. mælk
- 1 lille dåse tomatpuré
- Smør
- 3 små løg
- 1 kg. pillekartofler
- Paprikakrydderi
- Purløg
- Salt og peber

Sådan gør du
- Kog 1. kg. pillekartofler og skrub skrællen af. Skær dem i skiver, når de er kolde.
- Finhak 3 små løg og skær pølserne i skrå skiver
- Svits løgene i en gryde med lidt smør og svits derefter kort pølseskiverne.
- Tilsæt 3 tsk. paprika og rør godt rundt.
- Skru ned for varmen og tilsæt nu kartoffelskiverne, 3 dl. mælk og tomatpuré. Krydr med salt og peber.
- Lad retten simre i 20-30 minutter – eller indtil mælken er væk.
- Server med lidt finthakkede purløg på toppen.


Denne opskrift er læst 11765 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier