Ingredienser
- 1 svinemørbrad
- 1 pakke bacon i tern
- 2 skalotteløg
- 200 g. champignon
- 1 lille dåse tomatpuré
- 3 dl. fløde
- 1 pakke cocktailpølser (2 pakker, hvis du vil have mange)
- Mel
- 4 dl. basmati ris
- Salt og peber
- Frisk persille
Sådan gør du
- Hak skalotteløgene og skær champignoner i både.
- Tag en stor gryde og steg baconterningerne til de er brune. Tag dem op i en skål.
- Svits skalotteløgene i baconfedtet, og tilsæt champignoner i et par minutter til sidst. Hæld i skålen med bacon.
- Afpuds svinemørbraden og skær i 2 cm tykke skiver. Vend skiverne i mel og steg dem i lidt olivenolie i et par minutter i gryden.
- Læg indholdet fra skålen tilbage i gryden og tilsæt også 1 lille dåse tomatpuré. Hæld 2 dl. Vand i og lad retten simre i 20 minutter.
- Kog letsaltet vand og kog risene efter anvisning på pakken.
- Når mørbradgryden har kogt i 20 minutter, tilsæt da 3 dl. fløde og cocktailpølserne. Lad retten koge op kort. Smag til med salt og peber.
- Servér med lidt finthakket persille øverst.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-