Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonHjemmelavede karrysild - opskrift - Madkogebogen
Hjemmelavede karrysild
Hjemmelavede karrysild
Hjemmelavede karrysild
Hjemmelavede karrysild

Hjemmelavede karrysild - opskrift

Til 4-6 personer

Ingredienser
- 3-4 fileter kryddersild
- 2-3 hårdkogte æg
- Purløg

Karryblanding:
- 200 g mayonnaise
- 2 tsk. karry
- 1 tsk. gurkemeje
- 5-6 spsk. flødeskum
- Eddike
- Salt
- Fransk sennep
- Sukker

Sådan gør du
- Rør ingredienserne til karryblandingen sammen. Der skal ikke så meget salt, sennep og sukker i, men tilsæt efter præference. Smag eventuelt løbende.
- Nu skæres de tre hårdkogte æg i både. Skær også sildene i stykker.
- Bland nu æg og sild i karrtblandingen og lad det trække nogle timer i køleskabet.
- Server på rugbrød med lidt purløg og æg i både ovenpå.

Tip: Perfekt til jule eller påskefrokosten.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier