Ingredienser
- ½ kg frisk spinat (eller 1 pakke frosset spinat)
- 3 dl. mælk
- Smør
- Mel
- Muskatnød
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hvis du bruger frosset spinat så tø det op. Bruger du frisk spinat så skyld det og damp det i en gryde med vand indtil det falder sammen. Hak det herefter.
- Blandt 4 spsk. mel og 30 g. smør, så det bliver en masse.
- Brug samme gryde (uden spinat i) og tilsæt 3 dl. mælk. Når mælket koger og tilsæt smørblandingen. Lad det koge svagt til det bliver tykkere.
- Tilsæt den hakkede spinat. Smag til med salt, peber og muskatnød.
- Servér sammen med f.eks. kød, kartofler og meget andet.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-