Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonSpinat (stuvet) - opskrift - Madkogebogen
Stuvet spinat
Stuvet spinat
Stuvet spinat
Stuvet spinat

Spinat (stuvet) - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- ½ kg frisk spinat (eller 1 pakke frosset spinat)
- 3 dl. mælk
- Smør
- Mel
- Muskatnød
- Salt og peber

Sådan gør du
- Hvis du bruger frosset spinat så tø det op. Bruger du frisk spinat så skyld det og damp det i en gryde med vand indtil det falder sammen. Hak det herefter.
- Blandt 4 spsk. mel og 30 g. smør, så det bliver en masse.
- Brug samme gryde (uden spinat i) og tilsæt 3 dl. mælk. Når mælket koger og tilsæt smørblandingen. Lad det koge svagt til det bliver tykkere.
- Tilsæt den hakkede spinat. Smag til med salt, peber og muskatnød.
- Servér sammen med f.eks. kød, kartofler og meget andet.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier