Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonIndonesiske frikadeller og tabouleh - opskrift - Madkogebogen
Indonesiske frikadeller med tabouled
Indonesiske frikadeller med tabouled
Indonesiske frikadeller med tabouled
Indonesiske frikadeller med tabouled

Indonesiske frikadeller og tabouleh - opskrift

Til 3-4 personer

Ingredienser
- 450-500 g. hakket svinekød (oksekød kan bruges)
- 1 æg
- 1 løg
- 1 dl. sesamfrø
- ½ rød peberfrugt
- 3 spsk. sojasauce
- ½ tsk. tabasco
- ½ tsk. koriander
- ½ tsk. spidskommen
- 3 spsk. mel
- Olivenolie
- Salt & peber

Sådan gør du
- Du kan vælge at lave tabouleh-salaten selv eller du kan alternativt købe den færdiglavet, hvis du vil spare en del skridt i retten. Bare sørg for at det er frisklavet.
- Finhak eller riv et løg på et rivejern.
- Rør kødet sammen med 1 tsk. salt. Tilsæt herefter soja, tabasco, ½ tsk. peber, koriander, spidskommen, æg, mel og finhakket løg. Rør godt rundt.
- Form farsen til små bolde på størrelse med valnødder. Rul dem i sesamfrø og tryk dem godt fast bagefter.
- Steg frikadellerne på en pande i lidt olie. De skal være gyldne og gennemstegte. Beregn omkring 8-12 minutter afhængigt af hvor høj varme du bruger.
- Skær peberfrugten i små stykker og blandt med tabouleh-salaten.
- Servér i små skåle eller dybe tallerkener med tabouleh-salaten i bunden og frikadellerne ovenpå.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier