Pastasalat med soltørrede tomater og valnødder
Pastasalat med soltørrede tomater og valnødderPastasalat med soltørrede tomater og valnødderPastasalat med soltørrede tomater og valnødder

Pastasalat med soltørrede tomater og valnødder - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 120 g. pasta
- 7-10 soltørrede tomater
- 2 spsk cremefraiche
- 2 spsk revet parmesan
- ½ tsk tørret basilikum
- ½ tsk tørret oregano
- 1 håndfuld ruccola
- 30 g. hakkede valnødder

Sådan gør du
- Kog pastaen efter anvisningen på pakken.
- Hæld kogende vand over de soltørrede tomater og lad dem trække i 10 min.
- Bland krydderier, parmesanost og cremefraiche til en dressing. Smag til med salt og peber.
- Dræn de soltørrede tomater og skær dem i mindre stykker.
- Rist valnødderne i ca. 3 min. på en tør pande.
- Bland den kogte pasta sammen med de soltørrede tomater og bland dressingen i.
- Anret rucculaen i bunden af to serveringstallerkener, læg pastaen over, og drys med de ristede valnødder. For en fin anretning kan der evt. pyntes med flager af parmesanost.

Tip: Retten kan både nydes kold og varm. Smager dejligt med et nybagt italiensk brød til.


Denne opskrift er læst 6492 gange


Forslag til


Nyhedsbrev

Flere gode opskrifter!


Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-2015

Navigation

Sociale medier