Ingredienser
- 2 kalkunkoteletter (uden ben og uden skind)
- 4 skiver tyndt parmaskinke
- 4 salvieblade
- Mel
- Olivenolie
- Smør
- 1 citron
- Salt og peber
Sådan gør du
- Skær de to stykker kalkun over vandret, så du får 4 tyndere skiver. Læg husholdningsfilm over og bank stykkerne lidt fladere med en kagerulle.
- Læg et stykke parmaskinke på hver sammen med et salvieblad.
- Bland en smule mel med salt og peber. Drys lidt mel på begge sider af hver af de fire kalkunskiver.
- Find en pande og smelt 1 tsk. smør. Indstil til medium varme.
- Læg kalkunskiverne i panden med salvie og parmaskinke nedad. Steg i 1½ minut og vend skiverne. Giv dem 30 sekunder yderligere på den anden side - eller til de er gennemstegt.
- Servér med en skive citron.
Tip: Kan spises med en frisk salat.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-