Ingredienser
- 400-500 g. kalkun
- 300 g. broccoli
- 75 g. creme fraiche
- 500 g. frisk gnocchi-pasta
- Fuldkornssennep
- Pinjekerne (ristede)
- 2 små porrer
- Olie
- En smule appelsinjuice
- Salt og peber
Sådan gør du
- Hvis pinjekerne ikke er ristede på forhånd, rist dem da på en pande. Skær porrer i tynde ringe og broccolien i små buketter.
- Skær kalkunkødet i strimler.
- Find en dyb pande eller wok og steg kalkunstrimlerne og porrer i 5 minutter ved høj varme.
- Find en gryde og sæt letsaltet vand i kog. Tilføj broccoli og gnocchi-pasta og lad det koge i 4 minutter.
- Hæld vandet fra med en si og hæld i panden.
- Bland creme fraiche med 1 tsk. fuldkornssennep og 3 tsk. appelsinjuice samt salt og peber. Bland i panden.
- Servér med ristede pinjekerne.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-