Ingredienser
- 450 g. fettuccine (evt. fuldkorn og med spinat)
- 2 terninger grønsagsbouillon (opløst i en liter kogende vand)
- 1 blomkål (hakket)
- 1 spsk. smør
- 4 fed hvidløg (finthakket)
- ½ tsk. stødt muskatnød
- Lidt friskkværnet peber
- 1 spsk olivenolie
- ½ dl fløde
Sådan gør du
- Kog fettuccine efter anvisningen på pakken. Gem 2 dl af vandet de har kogt i.
- I en stor gryde koges 1 liter vand med to grønsagsbouillonterninger.
- Tilsæt de hakkede blomkål, og lad dem koge under låg til de er helt møre (ca. 15 min.)
- Smelt smørret i en stor pande ved medium varme. Tilsæt herefter hvidløg, og rør ofte i ca. 2 min.
- Blend indholdet fra gryden (blomkål og bouillonvandet) sammen med hvidløget fra panden, salt, muskatnød, peber og olivenolie. Blend til det er helt ensartet. Syntes du blandingen er for tyk, kan du tilsætte lidt af pastavandet.
- Hæld den blendede blanding tilbage i panden, tilsæt fløden, og lad det koge ved lav varme. Tilsæt evt. mere af pastavandet for at fortynde.
- Smag til med krydderier.
- Bland den færdige sauce med fettuccine og server straks.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-