Ingredienser
- 600 g. laksefilet
- Frisk persille
- Hvedemel
- 2 citroner
- Salt og peber
- Tandstikker
Pasta: Sådan gør du
- Skær laksefileten ud i stykker; cirka 6-7 cm lange hver.
- Skyl persillen og pil persillebladene af stilkene.
- Placér laksestykkerne på et spækbræt og læg persille på hver af dem.
- Rul nu laksen sammen i en rulle med persillen indeni, og fastgør rullerne med f.eks. en tandskik.
- Lav en blanding af lidt mel, salt og peber. Rul nu lakserullerne heri.
- Tag en pande og smelt en smule smør. Steg lakserullerne i 5-6 minutter.
- Servér med citronskiver som pynt, og sammen med f.eks. en sommersalat eller som forret.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-