Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonVegansk peanutbutter gryderet - opskrift - Madkogebogen
Vegansk peanutbutter gryderet
Vegansk peanutbutter gryderet
Vegansk peanutbutter gryderet
Vegansk peanutbutter gryderet

Vegansk peanutbutter gryderet - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 1 kartoffel (skrællet og skåret i mindre stykker)
- 1 løg (hakket)
- 2 fed hvidløg (presset)
- 1 ds. hakkede tomater
- 1 ds. kikærter (drænet)
- ½ tsk. timian
- 2-4 dl. vand
- 2 ½ dl. peanutbutter

Sådan gør du
- Svits løget ved medium varme til det er gennemstegt.
- Tilføj presset hvidløg.
- Tilføj hakkede tomater, peanutbutter og kikærter.
- Tilføj derefter timian og den udskårne kartoffel.
- Tilføj 2-4 dl. vand (afhængigt af hvor tyk du kan lide retten)
- Sæt låg på gryden, og kog ved medium varme i ca. 30 min.
- Suppen er færdig når kartoflen er mør.

Tip: Det kan tage et stykke tid for kartoflen at blive mør, så for at forkorte kogetiden kan du evt. opvarme kartoflen i mikroovnen 1-2 minutter inden du skærer den i stykker.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier