Ingredienser
- 800 g. blandede grøntsager (f.eks. gulerod, blomkål, squash, broccoli, løg)
- 150 g. mel
- 2 æg
- 120 ml. øl
- En del olie til friturestegning i gryde
- Salt og peber
Balsamicodip
- 6 spsk. balsamico
- 1 tsk. sennep (ikke for stærk)
- 1 tsk. honning
Sådan gør du
- Skyld grøntsagerne og skær dem herefter i mindre stykker, der er nogenlunde lige store.
- Bland 150 g. mel med lidt salt og peber, 2 æg og øllet. Rør godt rundt.
- Varm olien til friturestegning. Det skal være meget varmt (lige under 200 grader).
- Dyb grønsagerne i ølblandingen.
- Dyb nu grøntsagsstykkerne i frituregryden til de er gyldne. Det kan gøres i flere omgange.
- Læg herefter grøntsagerne til tørre på køkkenrulle.
- Nu skal balsamicodip laves ved at blande ingredienserne sammen
- Servér varmt med dip i en lille skål.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-