Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonKalvekød med prosciutto - opskrift - Madkogebogen
Kalvekød med prosciutto opskrift
Kalvekød med prosciutto opskrift
Kalvekød med prosciutto opskrift
Kalvekød med prosciutto opskrift

Kalvekød med prosciutto - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 4 stykker godt kalvekød
- 4 stykker prosciutto
- 1 citron
- Smør til stegning
- Salvieblad
- 3 spsk. hvidvin
- Salt og peber
- Tandstikker

Sådan gør du
- Skær salvieblade ud, så der er til 1 spsk.
- Placer kalvekødet mellem to stykker film på et spækbræt og slå dem flade med en kagerulle. De skal være meget tynde. Pres herefter lidt citronsaft ud over dem og lad dem stå i 30 minutter. Pres lidt mere citronsaft ud over halvvejs.
- Tør kalvekødet med køkkenrulle og drys med salt og peber. Fordel også salviebladene (gem en smule) på de fire stykker. Til sidst placeres prosciutto øverst og sættes fast med en tandstik.
- Find en pande og smelt 50 g. smør til stegning. Hæld også resten af salviebladene i smørret. Steg nu kalvestykkerne i cirka 2-4 minutter på hver side. Hæld herefter hvidvinen i og giv dem yderligere 2 minutter.
- Servér uden tandstikken og ved at hælde lidt af væsken fra panden over.

Tip: Kan serveres med en lækker italiensk salat.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier