Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonTunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalat - opskrift - Madkogebogen
Tunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalat opskrift
Tunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalat
Tunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalat
Tunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalat

Tunfrikadeller med naanbrød og kikærtesalat - opskrift

Til 4 personer

Ingredienser
- 2 ds. tun (drænet)
- 2 ds. kikærter (drænet)
- 2 fed hvidløg
- 1 tsk. stødt spidskommen
- 1 rød chili
- 1 æg
- ½ dl. mel
- 2 spsk. friskhakkede koriander
- olie til stegning
- Salt og peber
- 200 g. babyspinat
- 1 tsk. karry
- 4 naanbrød

Sådan gør du
- Blend tun, 1 dåse kikærter (drænet), hvidløg, ½ tsk. spidskommen, chili, æg, mel og koriander.
- Krydr med salt og peber.
- Form den blendede fars til små frikadeller, og steg på panden i den opvarmede olie (2-3 min. på hver side)
- Skyl spinat grundigt, og lad det dryppe af.
- Steg den sidste dåse kikærter (drænet) et par minutter på panden i olie, sammen med ½ tsk. spidskommen, 1 tsk. karry. Tilsæt derefter spinaten og lad det stege til det falder sammen.
- Smag til med salt og peber.
- Varm naanbrødene i ovnen.
- Anret tunfrikadellerne på de line nannbrød, med spinat og kikærter på.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier