Ingredienser
- 250 g. rødbeder (groftrevet)
- 250 g. knoldselleri (groftrevet)
- 250 g. revne gulerødder (groftrevet)
- Pinjekerner
- Friskhakket persille
Dressing
- 3 spsk. olivenolie
- 3 spsk. citronsaft
- 2 spsk. eddike
- 2 tsk. honning
- 1 tsk. salt
Sådan gør du
- Riv rødbeder, gulerødder og knoldselleri på den grove side af rivjernet.
- Bland de revne grønsager sammen i en skål.
- Opvarm alle ingredienserne til dressingen i en gryde. Saltet skal være helt opløst, inden du hælder dressingen over salaten.
- Lad salaten trække i køleskabet min. 1 time.
- Inden servering pyntes med persille og pinjekerner.
Tip: Salaten er langtidsholdbar, og derfor også god i madpakken dagen efter.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-