Ingredienser
- 4 tykke kalvekoteletter
- Olivenolie
- 100 g. fetaost
- Frisk basilikum
- Valnødder
Sådan gør du
- Skær fetaosten i skiver eller tern. Hak den friske basilikum og knus nogle valnødder til små stykker.
- Skær en dyb rende i de tykke kalvekoteletter.
- Put fyldet ind i kalvekoteletterne, og luk dem med kødtråd eller cocktailpinde.
- Pensl med olivenolie og friskkværnet salt og peber
- Læg på grillen og beregn 5-6 minutter på hver side.
- Fjern eventuelle tråde eller cocktailpinde og servér
Tip: Kan serveres med kartofler eller salat - eller blot som et element til grillmiddagen.
Forslag til
› Mad på 15 min
› Mad på 30 min › Favoritter › Kager › Grillmad › Gæstemad › Kærlighedsmad › Brunch › Nem mad › Sommermad › Let mad › Hurtig mad › Julemad › Børnemad › Børnefødselsdag › Brød › Tilbehør › Snacks |
Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-