Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonGrillspyd (kylling eller okse) - opskrift - Madkogebogen
Grillspyd
Grillspyd
Grillspyd
Grillspyd

Grillspyd (kylling eller okse) - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingebryst eller oksefillet
- 2 lime
- 2 dl. koksmælk
- Spidskommen
- Gurkemeje
- Koriander
- Salt
- 10-16 grillspyd i træ

Sådan gør du
- Først skal marinaden som kødet skal trække i laves. Blandt 4 spsk. friskpresset lime, 2 dl. koksmælk, samt ½ tsk. koriander, ½ tsk. gurkemeje, ½ tsk. spidskommen og ½ tsk. salt.
- Bank ny kødet fladt og skær det i strimler som passer i størrelsen til grillspyd. Læg kyllingen i en frysepose sammen med marianden og lad det trække i 1-2 timer.
- Læg også grillspyddene i blød cirka 30-40 minutter før kødet skal tilberedes.
- Sæt nu kødstykkerne på grillspyddene og grill 3-4 minutter på hver side på grill eller pande.
- Server til den klassiske grillaften



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier