Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonCremet Kyllingesuppe - opskrift - Madkogebogen
Cremet Kyllingesuppe
Cremet Kyllingesuppe
Cremet Kyllingesuppe
Cremet Kyllingesuppe

Cremet Kyllingesuppe - opskrift

Til 2-4 personer

Ingredienser
- 500 g. kyllingefilet
- 2 spsk. olivenolie
- 2 spsk. smør
- 4 gulerødder
- 2 stilke selleri
- 1 løg
- 1 fed hvidløg
- 1 kyllingebouillonterning
- 2 dl. fløde
- 3 dl. mælk
- 6 dl. vand
- ½ dl. hvidvin
- 1 spsk. chicken & steak krydderi
- 3 laurbærblade
- 1 ½ tsk. Herbs of Provence
- Friskhakket persille (mængde efter eget valg)


Til servering:
- Revet ost
- Lækkert brød

Sådan gør du
- Kog kyllingefiletterne i en stor gryde med vand under låg i 15-20 min.
- Når de er gennemkogte drænes vandet fra, og kyllingekødet afkøles.
- Med to gafler river du kødet i strimler.
- Pres hvidløget, og skær løg, gulerødder og selleri i firkanter.
- I en stor gryde svitser du grønsagerne sammen med 2 spsk. olivenolie og 2 spsk. smør.
- Når grønsagerne er blevet en smule møre tilsættes de andre ingredienser (undtagen persille, der først røres i inden servering). Kyllingekødet tilsættes også.
- Lad retten koge i 15-20 min. Husk at røre regelmæssigt, da den nemt brænder på. Tilsæt evt. lidt maizena, hvis du ønsker en lidt tykkere suppe.
- Server suppen i en dyb tallerken med lidt sprødt brød og revet ost.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier