Your browser is not Javascript enable or you have turn it off. We recommend you to activate for better security reasonFarfalle med valnødder og gorgonzola - opskrift - Madkogebogen
Farfalle med valnødder og gorgonzola
Farfalle med valnødder og gorgonzola
Farfalle med valnødder og gorgonzola
Farfalle med valnødder og gorgonzola

Farfalle med valnødder og gorgonzola - opskrift

Til 2 personer

Ingredienser
- 500 g. farfalle (sommerfuglepasta)
- 8 spsk. olivenolie (plus lidt ekstra til at blande i den nykogte pasta)
- 250 g. kold gorgonzolaost
- 100 g. valnødder
- 200 g. rucola
- 2 spsk. balsamico
- Salt og peber

Sådan gør du
- I en stor gryde koges 4 liter vand sammen med 2 spsk. salt.
- Kog pastaen i vandet til den er al dente.
- Dræn pastaen og skyld den med det samme med koldt vand.
- Bland lidt olivenolie i pastaen, og sæt den til side.
- Skær den kolde gorgonzolaost i små terninger, og bland dem sammen med rucola og valnødder i en stor skål. Tilsæt de 8 spsk. olivenolie og 2 spsk. balsamico. Smag til med salt og peber.
- Bland pastaen i skålen og sæt film over. Lad skålen stå i 5 min. ved rumtemperatur. Rør hvert 2. minut.



Forslag til


Flere gode opskrifter!


Gryderet m. kylling og hvide bønner

Gryderet m. kylling og hvide bønner

Skøn ret til en regnvejrsaften - mør kylling med chili og hvide bønner...
Italiensk spaghetti ret

Italiensk spaghetti ret

Simpel ægte italiensk spaghetti ret med pancetta og pecorino...
Pasta m. soltørret tomat pesto

Pasta m. soltørret tomat pesto

Fantastisk pastraret med bacon og soltørret tomat pesto...
Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Konkylier pasta m. soltørrede tomater

Pasta og kødsovs med et hint af chili...

Kopiering af opskrifter eller artikler fra siden er strengt forbudt, og beskyttet af copyright - All Rights Reserved 2013-

Navigation

Sociale medier